Aanmelden als belangstellende en/of inschrijven nieuwsbrief

Belangstelling als woningzoekende

Ben je op zoek naar een woning in een woongemeenschap en heb je belangstelling voor ons woonconcept? Op dit moment zijn alle woningen bezet. Maar we houden een lijst bij van belangstellenden. Mocht er een woning vrijkomen dan brengen we de mensen op deze lijst als eerste op de hoogte van het beschikbaar komen van de woning. Pas enkele weken later wordt de woning publiekelijk aangeboden. Je hebt dan eerder de mogelijkheid om met de verkoper in onderhandeling te gaan.
We hebben op dit moment 11 koopwoningen en 3 huurwoningen. Als er een huurwoning vrijkomt dan wordt die mogelijk ook verkocht.

Mailing lijst

Wil je graag op onze lijst van belangstellenden voor een koopwoning komen? Bekijk dan eerst onze website om te zien of ons woonconcept echt goed bij je past. Je kunt je op de hoogte laten houden door je in te schrijven op het formulier hieronder. Je blijft dan op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, zoals het vrijkomen van een woning.

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en/of aanmelden voor onze lijst van belangstellenden voor een woning.

Wil je eerst meer informatie, gebruik dan het contactformulier op de contactpagina.

Aanmelden

* indicates requiredBelangstellenden De Oosterburen

Woongemeenschap De Oosterburen gebruikt de informatie die je hier invult uitsluitend om je op de hoogte te houden over onze woongroep en/of over de beschikbaarheid van appartementen.

Je kunt je gegevens op elk moment weer verwijderen door op de uitschrijf-link te klikken die je onderaan elke mailing van ons vindt of door ons te mailen op [email protected].
Meer informatie over onze privacy maatregelen kun je vinden op onze privacy pagina.